Direktor ZZO HNŽ/K, Rade Bošnjak, primio predsjednika HVIDR-e grada Mostara

41

U sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u Mostaru, 21. siječnja 2020. godine., direktor Zavoda, Rade Bošnjak, sastao se s predsjednikom HVIDR–e grada Mostara, Mirom Šunjićem. 

Predsjednik HVIDR-e posjetio je Zavod kako bi direktoru Bošnjaku uručio zahvalnicu za dugogodišnju suradnju i partnerski odnos Zavoda prema ovoj populaciji osiguranika.

„Sve protekle godine naše suradnje direktor Bošnjak i djelatnici ovoga Zavoda imaju veliko razumijevanje za potrebe naših članova kada su u pitanju prava iz zdravstvenog osiguranja. Također, moram istaknuti ljubaznost i susretljivost kako direktora Bošnjaka tako i svih djelatnika ovoga Zavoda u komunikaciji s našim članovima. Odnos kakav ima Zavod prema svojim korisnicima, a našim članovima za svaku je pohvalu“ kazao je predsjednik HVIDR–e, Miro Šunjić. 

Direktor Bošnjak bio je počašćen ovim priznanjem kako njemu tako i svim djelatnicima Zavoda te je kazao:“ Uvijek mi je drago čuti povratnu informaciju od osiguranika posebice kada osiguranici izražavaju zadovoljstvo radom Zavoda jer je jedan od trajnih strateških ciljeva Zavoda upravo zadovoljstvo osiguranika. Posebno me raduje zahvalnica ove udruge. Ova zahvalnica značajno je priznanje i dodatni poticaj meni i mojim suradnicima, radnicima Zavoda, da i dalje budemo posvećeni svome poslu na zadovoljstvo naših osiguranika i svih sudionika zdravstvenog sustava ove Županije.“

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.