HFC Zrinjski pobjednik VBT u malom nogometu Hvidra Mostar 2018

78

Večeras je odigrano veliko finale Božićnog turnira u kome su se sastali HFC Zrinjski Drugi Način i Noćni klub Pink Panther

Finale je odigrano pred punom dvoranom koja je došla pozdraviti dvije najbolje momčadi na ovogodišnjem turniru. HFC Zrinjski zasluženo je osvojio turnir pobjedom 4:0.

Utakmica samo što je počela, a Zrinjski je preko Boškovića poveo s 1:0. Nakon toga obije momčadi su imale po nekoliko prigoda, a rezultat se nije mijenjao do 22 minute kada je Bošković povisio na 2:0. Rezultatom 2:0 završilo je prvo poluvrijeme.

U 29. minuti rezultat je 3:0, a strijelac je opet Bošković. Za 4:0 pogodak je postigao Ivanković. Utakmica je završila rzultatom 4:0.

Najbolji igrač turnira je Josip Bošković (HFC Zrinjski), najbolji vratar Andrijano Dujmović (HFC Zrinjski), a titulu najboljeg strijelca podijelili su Antonio Repić (Lounge club Tel Aviv Caffe C2) I Anel Radmilović (Bemix Trebinje) koji su postigli po osam pogodaka.

U utakmici za treće mjesto ekipa Bemix Trebinje je slavila bez igranja, rezultatom 5 : 0, jer se ekipa MNK Vjekoslav Arapović nije pojavila na terenu u zakazano vrijeme.

U revijalnom susretu momčad Zajedništvo i NK Croatia Bogdanovci su odigrali rezultatom 3 : 6 za goste ,Strijelci  za Zajedništvo su bili, Mario Ivanković 2 i Igor Melher a za NK Croatiu, Dino Vuknić 3,Marin Ergović,Stjepan Ergović i Antonio Leko.

Poslije dodjele nagrada, organiziran je Božićni prijam za sve sudionike turnira,prijatelje i goste naše udruge u Studentskom centru Mostar.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.