HT ERONET će nastaviti podupirati rad projekte mostarske HVIDRA-e

42

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac sa suradnicima primio je izaslanstvo HVIDRA-e Mostar predvođeno predsjednikom Mirom Šunjićem. U izaslanstvu su, uz Šunjića, bili Mario Cvitković i Nikica Zovko, članovi Predsjedništva te udruge.

 

Šunjić je predsjedniku Primorcu, kao i svim djelatnicima HT ERONET-a, zahvalio na potpori radu i projektima udruge, posebice obilježavanju Lipanjskih zora i jubilarnome, 25. po redu HVIDRA-inom Malonogometnom božićnom turniru, na kojemu se, a što je za pohvaliti, uz seniorske ekipe, natječu i školska djeca.

„U HT ERONET-u svaki put nailazimo na razumijevanje i lijepu riječ. Iznimno smo sretni i zahvalni što još postoje takvi ljudi i institucije koji razumiju našu problematiku i podržavaju našu populaciju te koristimo ovu prigodu uručiti Vam zahvalnicu za potporu našoj udruzi”, kazao je Šunjić, uručivši  zahvalnicu predsjedniku Primorcu.

Mostarska HVIDRA se, prema Šunjićevim riječima, u ovoj godini priprema za obilježavanje dana udruge i Lipanjskih zora, kao i tradicionalnog Malonogometnog božićnog turnira.

Posebno je naglasio izlazak monografije o 25. obljetnici ovoga turnira, koja bi trebala ugledati svjetlo dana u drugoj polovici godine.

Primorac je pohvalio HVIDRA-ine projekte, naglasivši kako će ih HT ERONET i dalje podržavati te im zaželio sve najbolje u daljnjim aktivnostima.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.