Javni pozivi 2023.

49

Javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava za jednokratnu novčanu pomoć za liječenje članova uže porodice demobiliziranih branilaca, članova uže porodice poginulih branilaca, članova uže porodice umrlih ratnih vojnih invalida, članova uže porodice umrlih dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja i članova uže porodice umrlih demobiliziranih branilaca u 2023. godini.

Javni poziv Transfer za sufinansiranje troškova sahrana i dženaza pripadnika boračke popuplacije za 2023. za slučaj smrti članova njihove uže porodice.

Javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava iz Budžeta Federacije BiH za 2023. godinu -„Tekući tansferi neprofitnim organizacijama- Transfer za obilježavanje značajnih datuma”.

Javni poziv za podnošenje prijave za sufinansiranje izgradnje spomen obilježja, uređenja mezarja i grobalja u 2023. Godini.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava Budžeta/Proračuna Federacije BiH za 2023. godinu iz oblasti boračko/braniteljsko-invalidske zaštite- Tekući transferi neprofitnim organizacijama- udruženja/udruge proistekle iz posljednjeg odbrambeno-oslobodilačkog/domovinskog rata.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.