Jubilarni 30. Hvidrin Božićni turnir i ovaj put uz potporu HT Eroneta

30

Predsjednik i dopredsjednik Hvidre Mostar Darko Drmać i Mario Cvitković posjetili su HT Eronet gdje ih je primio predsjednik Uprave dr. sc. Goran Kraljević.

Čelni ljudi mostarske Hvidre zahvalili su HT Eronetu na dosadašnjoj nesebičnoj potpori radu i projektima udruge, posebice obilježavanju Dana Hvidre i Božićnog malonogometnog turnira koji ove godine obilježava svoju jubilarnu, 30. obljetnicu.

„Iznimno smo sretni i zahvalni što HT Eronet nastavlja sa svojom potporom te se radujemo još jednom zajedničkom projektu – tradicionalnom malonogometnom božićnom turniru koji će ove godine, u povodu svoga 30. rođendana, biti posebno atraktivan. Zahvalni smo što još postoje ljudi, institucije i poduzeća poput HT Eroneta koji razumiju našu problematiku te podržavaju našu populaciju i naše aktivnosti“, kazao je Drmać.

Kraljević je naglasio kako će HT Eronet i dalje biti uz mostarsku Hvidru i podržavati njezine projekte. Zaželio im je sreću u daljnjem radu i uspješan još jedan turnir koji u božićno vrijeme, već tradicionalno, obraduje Mostarce.

Komentari su zatvoreni