Mali nogomet: HVIDR-a Mostar treća na malonogometnom turniru Mostar 2022.

38

Titulu pobjednika sinoć je u napetoj završnici odnio sastav ”Volarević promet Dalmata hotel Park”, drugo su mjesto osvojili ”Caffe Label”, a treće momčad mostarske Hvidre.
Od srca čestitam prvacima, ali ujedno i svim ostalim momčadima na fer i korektnoj igri. Vlada HNŽ-a uvijek će biti uz ovakve manifestacije, slijedeći onu uzrečicu ”u zdravom tijelom zdrav duh”, izjavio je premijer Vlade HNŽ Nevenko Herceg nakon završnice turnira.

U utakmici za treće mjesto igrali su Hvidra Mostar i Karliko Brothers. Hvidra je slavila rezultatom 5 : 1 i osvojila treće mjesto na turniru uz ostvarenu novčanu nagradu u iznosu od 1.000 KM. Nagradu je uručio proslavljeni bih reprezentativac Saša Papac a pokal za osvojeno treće mjesto preuzeo je predsjednik Udruge Darko Drmać. Za ‘Hvidraše’ su pogađali Marin Šunjić, Niko Škugor, Mile Pehar, Franco Jelovčić te Romano Vlaho, a za Karliko je jedini strijelac bio Zvone Ćavar.

HVIDR-a Mostar nije uspjela proći u finale malonogometnog turnira Mostar 2022.

Utakmici finala prethodit će susret za treće mjesto u kojem se sastaju Karliko Brothers i HVIDR-a Mostar.

Malonogometni turnir Mostar 2022. stigao je do same završnice. Za titulu pobjednika večeras u 21:30 sati na igralištu Desete osnovne škole borit će se ekipe Caffe Label i Volarević promet Dalmata hotel Park.

Rezultati:  Polufinale: Caffe Label – HVIDR-a Mostar 1:1-4:3 nakon penala (Dragan Edi Marić / Mateo Kozarić autogol)

Polufinale: Volarević promet Dalmata hotel Park – Karliko Brothers 2:2-5:4 nakon penala (Duje Medak 2 / Blago Gašpar, Josip Bošković)

Raspored, 22.06.2022. 20:30 Utakmica za treće mjesto: Karliko Brothers – HVIDR-a Mostar 21:30 Finale: Caffe Label – Volarević promet Dalmata hotel Park

HVIDR-a Mostar u polufinalu malonogometnog turnira Mostar 2022.

U polufinalu prvog izdanja malonogometnog turnira Mostar 2022. igrat će ekipe Caffe Label, Karliko Brothers, Volarević promet hotel Park i HVIDR-a Mostar.

Rezultati:
Caffe Label – MNK Tići 2:2-7:6 nakon penala (Adnan Kalajdžić, Ivan Marković / Josip Stojanović, Ante Grbešić)
Karliko Brothers – Auto škola Piljak 6:2 (Mirko Hrkać 2, Zvone Ćavar, Josip Bošković, Blago Gašpar, Toni Jelavić / Toni Tipurić 2)
Volarević promet hotel Park – Mile Zelenika 4:1 (Duje Medak 2, Pero Pervan, Eduard Raguž / David Barbarić)
HVIDR-a Mostar – Restoran K2 3:0 (Niko Škugor, Mile Pehar, Marin Šunjić)

Raspored, 21.06.2022.
20:30 Polufinale: Caffe Label – HVIDR-a Mostar
21:30 Revijalna utakmica: Zrinjski/Branitelj U-10 – Sport Talent U-10
22:30 Polufinale: Volarević promet hotel Park – Karliko Brothers

HVIDR-a Mostar nakon izvođenja penala porazila Trebinje i plasirala se u četvrtfinale turnira

Sinoć je u posljednjoj utakmici večeri iza X osnove škole snage odmjerili mostarska HVIDR-a i momčad Trebinja, koji su stalni sudionici Božićnog malonogometnog turnira. Trebinje je u susretu dva puta vodilo da bi na kraju Hvidra uspjela izjednačiti i utakmicu dobili nakon bolje izvođenih penala.

Hvidra Mostar – Trebinje 2:2(5:4)

Strijelci u regularnom dijelu za Hvidru su bili: Josip Božinović i Ivan Peko, penale su realizirali: Ivan Drežnjak, Franko Jelovčić i Josip Božinović

HVIDR-a Mostar uvjerljivo svladala HMNK Vrgorac i plasirala se u drugo kolo turnira

Na prvom izdanju malonogometnog turnira Mostar 2022. sinoć su na igralištu iza Desete osnovne škole odigrana tri susreta prvog kola. U najzanimljivijem trećem susretu sastale su se momčadi Hvidre grada Mostara i HMNK Vrgorac. Član prve HMNL nije imao velikih izgleda protiv raspoloženih futsalera mostarske Hvidre, pojačanih sa dvojicom vrsnih profesionalaca, o čijim kvalitetama ne treba puno govoriti i trošiti riječi. Rezultat je na kraju glasio 5 : 1 u korist Hvidre a pogađali su tri puta Ivan Peko, a po jedan gol su dali Franko Jelovčić i Marin Šunjić. Hvidra je nastupila u sastavu: Tomo Bevanda, Mile Pehar, Franko Jelovčić, Ivan Peko, Ivan Drežnjak, Romano Vlaho, Marin Šunjić i Josip Božinović. Sa klupe su ih vodili Davor Vladić i Dražen Zadro. Ovo je jedan od vidova promocije Udruge i poticaj za buduće mlade malonogometaše da se afirmiraju i prijave na tradicionalni Božićni malonogometni turnir koji u dvorani na Bijelom Brijegu organizira mostarska HVIDR-a. 

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.