Najava filma o preminulom mladom vrataru Krešimiru Bandiću

37

Promocija filma za preminulog mladog vrata iz Mostara Krešimira Bandića Ketu privodi se kraju. Ekipa Radiotelevizije Herceg Bosne na čelu s autorom Albertom Peharom i montažerom Darkom Brkićem uređuje posljedne minute ovog filma koji mnogni s nestrpljenjem čekaju.

Prema informacijama koje smo dobili film će trajati nekih 40-ak minuta, a u njemu su sudjelovali Ketini roditelji, djevojka, kolege nogometaši, prijatelji. Ono što smo mogli čuti od autora filma Alberta Pehara, je kako je film dosta emotivan, a njemu će biti i prikazani do sada nikad ne viđene snimke pune anegdota s treninga gdje je mladi vratar bio predvodnik u šalama među igračima.

“Film se privodi kraju, radimo danonoćno na ovome projektu, želio bi se zahvaliti svima koji su mi pomogli u realizaciji ovog projekta, od uprave radiotelevizije Herceg Bosne, Ketinih roditelja, do klubova gdje je Keta igrao, ali posebno bi se želio zahvaliti kolegi Darki Brkiću koji je film montirao, i slobodno mogu reći da bi se film mogao prikazati i na puno većim televizijskim kućama. Na realizaciji ovog filma počeo sam raditi čim sam čuo da je Keta preminuo. Smatrao sam kako Mostar, ali i Hercegovina nikad ne smiju zaboraviti ovog mladog vratara, a mlađim generacijama koji ga nisu upoznali ovo je izvrsna prilika da vide tko je bio Krešimir Bandić”, zaključio je Pehar.

Film će biti svečano prikazan 5. ožujka. u 19 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače. Svi ste dobro došli, ulaz je besplatan.

 

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.