OBAVIJEST O ODRŽAVANJU VII SAJMA BRANITELJSKOG/BORAČKOG PODUZETNIŠTVA U HNŽ-K

211

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ/K i Referalni centar branitelj/borac „Zadrugar“ najavljuju VII Sajam braniteljskog/boračkog poduzetništva u HNŽ-K koji će se održati u srijedu, 12. lipnja 2024. godine od 11, 00 do 18, 00 sati u Gradu Mostaru, u šetališnoj zoni Ulica Nikole Šubića Zrinskog.

Zadovoljstvo nam je istaknuti da će VII Sajam braniteljskog/boračkog poduzetništva otvoriti predsjednica Vlade HNŽ Marija Buhač.

U okviru ovog Sajma preko 50 izlagača s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadno-hercegovačke, Hercegbosanske, Srednjobosanske županije/kantona te susjedne Republike Hrvatske predstavit će ponudu proizvoda i usluga braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i proizvoda branitelja/boraca poljoprivrednika.

Na Sajmu će biti dostupni raznoliki domaći ekološki proizvodi: voćne i povrtne kulture i njihove prerađevine, šumski plodovi, med i proizvodi od meda, prirodna kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda, ljekovito bilje, rukotvorine, unikatni drveni i metalni predmete te drugi proizvodi.

Sajam braniteljskog/boračkog poduzetništva već sedmu godinu za redom održava se uz potporu Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ/K, koja se kroz široke programske aktivnosti ogleda i u području upošljavanja/samoupošljavanja, radu i razvoju braniteljskih zadruga, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i potpore radu branitelja/boraca poljoprivrednika, te s pravom možemo konstatirati da je isti već provjeren model društvenog uključivanja i afirmiranja branitelja/boraca koji nudi upoznavanje njihova gospodarskog potencijala, poslovno predstavljanje i umrežavanje, te popularizaciju braniteljskih proizvoda.

Uvažavajući zasluge branitelja/boraca koje su trajno i dostojanstveno vrednovane i predstavljaju zalog njihovih poduzetničkih perspektiva, opredijeljeni da svoje aktivnosti usmjerimo na donošenje visokokvalitetnih programa u svrhu poboljšavanja položaja branitelja/boraca u društvenoj zajednici i ovim Sajmom želimo zainteresiranu javnost učinili osjetljivom za potrebe istih, te Vas pozivamo:

Posjetite nas!

Komentari su zatvoreni