POBIJEDNIK 22. BOŽIĆNOG TURNIRA MEPAS MALL

61

Pobjedom Mepas Malla završen je Božićni malonogometni turnir “HVIDR-a Mostar 2016”. U finalnom susretu odigranom pred oko 1000 gledatelja u dvorani na Bijelom Brijegu ekipa Mepas je s 8:4 bila bolja od momčadi Vaske Benz Ljuti Dolac.

Ante Semren, Saša Babić i Ante Ćorluka postigli su po dva pogotka, a Marinko Šamija i Josip Božinović po jedan za pobjednički sastav. Kod Vaske Benz istaknuo se Yeyhen Valienko s tri gola, a jedan je djelo Nikole Rnića.

viber-image1

Treće mjesto je osvojio Halo Taxi 1506 koji je s 4:1 porazio ekipu Mikra Matic. U revijalnom susretu HDZ BiH je s 2:1 pobijedio Humane zvijezde.

Nakon finalne utakmice dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima turnira. Najbolji vratar je Aleksa Antonić (Vaske Benz), najbolji strijelac je Anel Radmilović (Grandex) s devet pogodaka, dok je titula najboljeg igrača otišla u ruke Josipa Božinovića (Mepas Mall).

Trofej Radenko Golemac ove godine je zasluženo pripalo našem članu Davoru Galiću-Cicko, koji se istaknuo svojim zalaganjem i dijelovanjem na Božićnom turniru.

viber-image

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.