Predsjednik Čović razgovarao s izaslanstvom HVIDRA-e Grada Mostara

47

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović sastao se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru sa izaslanstvom Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-e) Grada Mostara.

Sastanak je uslijedio nakon što je Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata u utorak svečano obilježila svoju obljetnicu postojanja i aktivnog rada.

Predsjednik Čović upoznao je izaslanstvo sa trenutnom aktualnom političkom situacijom, nizom aktivnosti koje su u fokusu u radu Vijeću ministara, Vladi Federacije BiH i buduće Vlade HNŽ-a, te prioritetima euroatlantskih integracije BiH.

Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima koje HVIDRA organizira u ovoj godini, od protekle obljetnice Udruge, preko lipanjskih zora, drugih braniteljskih obljetnica, do Božićnog malonogometnog turnira HVIDR-a Mostar 2023., kojemu je tradicionalno pokrovitelj HDZ BiH i predsjednik Čović. Također, razmjenjeni su stavovi o aktualnoj situaciji vezanoj uz branitelje, pri čemu je iskazana obostrana spremnost za nastavak dijaloga i suradnje pri riješavanju svih izazova braniteljske populacije.  

Izaslanstvo HVIDR-e Grada Mostara se zahvalilo na pomoći koju predsjednik Čović pruža Udruzi, kao i drugim braniteljskim udrugama.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.