Priopćenje HVIDR-e grada Mostara

48

Udruga HVIDR-a Grada Mostara

 

 

 

SVIM MEDIJIMA

 

 

 

PREDMET: Priopćenje za javnost

 

 

 

 

 

U povodu posljednjih beskrupoloznih napada na hrvatskog glazbenika, domoljuba i sudionika Domovinskoga rata Marka Perkovića Thompsona ovim putem pozivamo sve hrvatske ratne vojne invalide, branitelje Domovinskog rata, svekoliki hrvatski puk i poštovatelje domoljubnih nota da se odazovu na predstojeći veliki skup potpore Hrvatskim uznicima u Haagu, te svim nepravdeno optuženim i osuđenim braniteljima HVO-a koji će se održati u četvrtak, 8. lipnja 2017. godine na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u 20.00 sati.

Ovom prigodom najoštrije osuđujemo politički i medijski progon Marka Perkovića Thompsona, čovjeka koji u svojim pjesmama i svom javnom djelovanju veliča ljubav prema čovjeku, Domovini, svom hrvatskom narodu i vrednotama Domovinskoga rata.

Istodobno poručujemo svekolikoj bosanskohercegovačkoj javnosti kako smo uvijek i svagda uz naše hrvatske uznike u Den Haagu, te odlučno protiv sarajevskog političkog i medijskog establišmenta koji pod krinkom antifašizma i demokracije raspiruju govor mržnje u javnom prostoru i kriminalizira sve što diše i živi hrvatski.

 

 

 

 

 

 

 

U Mostaru, 26. svibnja 2017.                        Predsjednik Udruge HVIDR-a Grada Mostara:

 

Miro Šunjić

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.