Vaske benz pobjednik 23. Velikog međunarodnog Božićnog turnira

53

Pobjedom ekipe Vaske benz završen je 23. Božićni malonogometni turnir “HVIDR-a Mostar 2017” koji je odigran u dvorani na Bijelom Brijegu.

U finalu je momčad Vaske benz sa 9:3 porazila ekipu Marko Bošković.

Srđan Ivanković je postigao četiri, Marijo Aladžić tri, a Daniel Marinho de Souza dva pogotka za pobjednički sastav. Strijelci za Marka Boškovića bili su Vladan Vesić 2 i Josip Bošković.

U susretu za treće mjesto ekipa Caffe C2 caffe Bodyguard pobijedila je MZ Rudnik s 3:0, a pogotke su postigli: Adnan Kalajdžić, Franjo Delić i Zoran Berić.

Nakon završetka finalne utakmice uručena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima. Najbolji igrač je Josip Bošković (Marko Bošković), najbolji strijelac Ante Sršen (Caffe Ćakula Metković), a najbolji vratar Tomislav Gabrić (Caffe C2 caffe Bodyguard).

U revijalnom dijelu velikog međunarodnog  božićnog turnira Hvidra Mostar 2017 igrale su momčadi HDZ-a BiH i NK Croatia Bogdanovci. Susret je završio 5 : 3 u korist HDZ-a BiH. Za domaću momčad nastupili su profesionalni igrači : Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Zvonimir Kožulj (Hajduk Split), Pero Stojkić (Zrinjski Mostar) te mnogobrojni bivši plemići, Krešimir Kordić, Dubravko Orlović, Igor Melher, Tihomir Tiki Skoko, Žani Buhovac i Marko Zovko predsjednik mladeži HDZ-a a vodio ih je s klupe Damir Džeba predsjednik GO HDZ Mostar. Rezultat je bio u drugom planu jer je to bio uistinu prijateljski susret, pa su na kraju utakmice svi zajedno publika i igrači zagrljeni pjevali pjesmu,,Lijepa li si,,. Na taj način poslana je  poruka  da smo mi jedan narod, ma gdje god bili, i da nas nitko i nikakva granica ne može podijeliti.

Glavni pokrovitelj turnira bio je HDZ BiH, a pehar za osvojeno prvo mjesto ekipi Vaske benz uručio je hrvatski član predsjedništva BiH, dr. Dragan Čović.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.