Veliko hvala izborniče Dalić za neopisivu radost

62

Svaki Hrvat koji prati nogomet večeras je doživio neopisivu radost i sreću. Veličanstven nastup Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom  prvenstvu, hrvatski branitelji su doživjeli kao veličanstven i izniman uspjeh. Hvala Vam gosp. Dalić što ste svaki puta u izjavama spomenuli hrvatske branitelje i Hrvate iz cijeloga svijeta.

Uvijek, od Nas imate neizmjernu potporu, kako u navijanju tako i u iskazivanju zajedništva. Hvala podjednako svim igračima, stručnom stožeru i nogometnom savezu. Igrači su ostavili srce na terenu a Vi ste gospodine Dalić sve to vodili maestralno a iskreno se nadamo da će tako biti i u idućim utakmicama.

Kao što ste rekli, naši igrači nisu normalni, jedna Hrvatska ima manje stanovnika nego Brazil nogometaša, ali zato smo vrijedan i ponosan narod. Ne smijemo zaboraviti veliku žrtvu iz Domovinskog rata, da bi danas više cijenili to što imamo i što jesmo.

Zato, poštovani izborniče svih Hrvata, neka Vas čuva dragi Bog i Blažena djevica Marija kojoj ste ljetos pješice pohodili i hodočastili u Međugorje. Svi se iskreno nadamo da će zavjetne molbe biti uslišene. 

Iduću utakmicu u polufinalu Hrvatska igra u utorak,13 prosinca u 20 sati a protivnik je reprezentacija Argentine.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.