27 godina od početka agresije na BiH-a

37
Dana 18.09.2018.god. obilježavamo dvadesetčetvrtu obljetnicu osnutka UDRUGE DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA  HVO H-B te tim povodom se obraćamo svim članovima naše Udruge sa iskrenim čestitkama.

Toga dana navršava se 27 godina agresije na selo Ravno gdje su prve dragovoljačke postrojbe stale u obranu naše Domovine.

Sjećajući se tog dana koji je i Dan naše Udruge svečano ćemo obilježiti obljetnicu u selu Ravno
Program:
– 10:30 sati – Polaganje vijenaca kod Spomen križa
– 11:00 sati -Sveta misa za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje. Sveto misno slavlje predvodi vojni biskup dr. Tomo Vukšić.
– 12:15 sati – Prigodni program:
– Svečana akademija, domjenak te druženje žitelja i branitelja
Dobrodošli!

Isto tako se navršava 27 godina od pogibije stožernog brigadira Ludviga Pavlovića  prve žrtve Domovinskog rata u BiH pa ćemo odati počast i upaliti svijeću dan ranije 17.09.2018 godine na mjestu pogibije u Studenim Vrilima

U povodu sjećanja na pokojnog brigadira Pavlovića kao i sjećanjem na sve poginule pripadnika HVO-a  i obljetnice osnutka UDVDR HVO HB pozivamo sve dragovoljce i veterane da molitvom i paljenjem svijeća odaju  počast njemu i svim žrtvama u Domovinskom ratu, stoji u priopćenju koje potpisuje v.r. Nikica Tomić, predsjednik UDVR HVO HB.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.