Veliki Božićni Turnir ”HVIDR-a Mostar 2019”. počinje 11. studenog

89

 

 

   Danas je održana 11.sjednica predsjednišva naše udruge, na programu su bile 4 točke dnevnog reda.

Najviše se vremena potrošilo i raspravljalo oko točke 2. organizacije i rokova Velikog Božićnog Turnira u malom nogometu.Utvrđeno je jednoglasno da utakmice na Božićnom turniru otpočnu u ponedjeljak 11.11.a žrijeb će biti obavljen dva dana ranije u petak 8.11.s početkom u 19 sati.

Upućeni su dopisi na adrese Osnovih škola da se odazovu i prijave voditelje malonogometnih ekipa za isto natjecanje. Osigurane su vrijedne nagrade i to za tri prvoplasirane momčadi(pokali i medalje),isto tako će se nagraditi najbolji strijelac,vratar i igrač na turniru.Svakoj školi će biti dodjeljena po jedna nogometna lopta.

U prostorijama Naše udruge premijerno su predstavljeni novi pokali za najbolje momčadi i pojedince na predstojećem jubilarnom 25.po redu Božićnom turniru.

U trećoj točki dnevnog reda, bilo je govora o izvedenim radovima u šporskoj dvorani na Bijelom brijegu a izvješće je podnio voditelj projekta Mario Cvitković.Po pitanju rasvjete u dvorani postavljeno je 12 led reflektora a u planu je izmjena još 8 komada.Izmjenjene su zaštitne mreže iza golova i zapisničkog stola,dimenzija 20×6 metara, 2 komada i jedan komad 31×6 metar.Nove mreže sa zavjesom, dimenzija 3×2 su postavljene na okvire golova.

Pod točkom razno predsjednik Šunjić je pozvao nazočne iz predsjedništva da se odazovu i dođu na 26.obljetnicu pogibije hrvatskih branitelja i naših suboraca u subotu 5.listopada na Vrdima.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.