Odličan nastup malonogometne momčadi Hvidre Mostar na turniru u Prozoru

140

Ekipa Café bar “Miami” je pobjednik Noćnog malonogometnog turnira u Prozoru, a u uzbudljivom finalu je igrala protiv mostarske HVIDRE. Utakmica je nakon penala (3:3) završila rezultatom 5:4, a pobjednicima je pripala vrijedna nagrada od 5000 KM i pehar. Drugoplasirana HVIDRA je osvojila nagradu od 2.500 KM i pehar, a trećeplasirana ekipa Autoservis Basara 1.000 KM i pehar.

I ove godine malonogometna momčad Hvidre Mostar imala je odličan nastup na završenom Noćnom malonogometnom turniru kojeg organizira općina Prozor-Rama u povodu blagdana Male Gospe. Početak finalne utakmice između ekipa Café bar “Miami” i HVIDRA Mostar su nastupom uljepšale ramske mažoretkinje, koje su za publiku još jednom izašle na poluvremenu finalne utakmice na igralištu ispred OŠ Marka Marulića.

Momčad koju vodi Davor Vladić je rutinski odradila posao do finalne utakmice u kojoj nisu imali dovoljno sreće jer je pobjednik odlučen izvođenjem penala, a vrijedno pohvale je i to da je igrač Hvidre, Adnan Kalajdžić, najbolji strijelac turnira. Za malonogometnu momčad Hvidre su igrali; Marko Čolak, Marin Šunjić, Romano Vlaho, Adnan Kalajdžić, Dragan Edi Marić, Vedran Vukša, Anđel Čolak, Mile Pehar i Matej Karačić koji su i ovoga puta svi skupa odlično predstavili i promovirali najaktivniju braniteljsku Udrugu. Bliži se tradicionalni Božićni malonogometni turnir i u našem gradu kojega organizira Hvidra a također želi na tom turniru vidjeti bar jednu momčad sa prostora Prozor-Rame.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.