Održana Izvještajno-izborna Skupština, Darko Drmać novi predsjednik

43

Jutros je u 9 sati u prostorijama udruge Hvidra grada Mostara održana Izvještajno-izborna Skupština na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Mire Šunjića dužnost preuzeo Darko Drmać u razdoblju od dvije godine.Dva dopredsjednika u naredne dvije godine su Miro Šunjić(sjever) i Mario Cvitković(centar).Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština a u tročlano predsjedništvo bira se  po jedan član sa područja Sjevera(1.bojna,2 bojna,Orlačka satnija,Satnije Drežnica,Grabovica i Vrdi) sa područja Centra ( 3.bojna,4 bojna,5 bojna i Samostalna satnija Zalik) i sa područja Juga (6.bojna,7.bojna,8.bojna,9.bojna i Samostalna satnija Buna).

Verifikacijska komisija je ustanovila da je na Skupštini bio prisutan 31 punopravni izaslanik.Dosadašnji predsjednik Miro Šunjić otvorio je Skupštinu i podnio financijsko izvješće a član Nadzornog odbora Emil Ćorić potvrdio da je rađeno sve transparentno i po zakonu.

Šunjić se svima zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da je Udruga za vrijeme njegovog mandata uspješno djelovala i ostvarila zacrtane ciljeve.Aktivno sudjelovali u obilježavanju važnih datuma i obljetnica. Pomagala financijski najugroženije članove i njihove obitelji.Organizirali posjete i održavali kontakte sa bratskim Udrugama u Republici Hrvatskoj. Šunjić i dalje ostaje aktivan u Udruzi na mjestu dopredsjednika Udruge i kao predsjednik povjerenstva za izradu monografije” 25 godina Božićnih turnira Hvidra Mostar ”. Novi predsjednik Darko Drmać se također zahvalio prisutnim izaslanicima na ukazanom povjerenju i obećao da će jednako kvalitetno nastaviti voditi Udrugu u naredne dvije godine svoga mandata.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.