Otkazan Thompsonov koncert u Bobanovoj Dragi

43

Zbog iznenadne okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona, pjevač je morao otkazati koncert u Bobanovoj Dragi kojeg je trebao održati u subotu, 16.07.2022., priopćeno je iz Udruge Zvornik.

Ipak će uoči blagdana svetog Ilije i u sklopu kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići na istom mjestu koncert održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07.Ulaznice za Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji i vrijede za petak, dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije.

Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima kao i na samom mjestu održavanja koncerta.

Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka.

Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidljivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našem mjestu nekad u budućnosti. A zasigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj, navedeno je u priopćenju.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.