Hvidra Mostar u posjeti Bogdanovcima i Vukovaru

37

Protekli vikend na poziv prijatelja iz Bogdanovaca, izaslanstvo naše udruge  boravilo je u toj općini na tradicionalnom okupljanju i proslavi “Plavo bijeloj noći” kojeg organizira NK Croatia iz istoimenog mjesta.U Vukovarsko-srijemsku županiju su pristigli pored Hvidre Mostar, izaslanstvo općine Stolac na čelu sa načelnikom Stjepanom Boškovićem te mladež HDZ-a BiH Mostar. Načelnik općine Marko Barun sa suradnicima i vodstvom nogometnog kluba Croatia Bogdanovci, kao domaćini, su se istinski potrudili srdačno primiti i ugostiti svoje prijatelje iz Mostara.

 

Predsjednik Hvidre, Darko Drmać u ime Udruge darovao je simboličnom finacijskom donacijom NK Croatiu i zahvalio se upravi kluba na prijemu.

Od načelnika Baruna, naš bivši predsjednik,sada dopredsjednik Udruge Miro Šunjić  dobio je posebno priznanje za promicanje suradnje i potpore u nesebičnom djelovanju,zbog njegove izočnosti nagradu je preuzela njegova kćerka.

Izaslanstvo je u subotu u obilasku Vukovara posjetilo;Spomen obilježje poginulim braniteljima Bogdanovaca, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata,Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti,Spomen dom Ovčaru i Franjevački muzej i samostan u Vukovaru.

Ostavi odgovor

Your email address will not be published.